Rotterdam Zuidplein’da Çarşamba günü yaşanan olayın şoku hala geçmedi. Polis kadını ağır yaralayan 4 gencin peşine düştü. Olay sosyal medyada büyük tepki çekti.

Olay Çarşamba günü saat 20:00 sularında,Zuidplein’daki Dirk süpermarketin önünde yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 35 yaşındaki kadın süpermarketten çıktığı sırada üstündeki köprüde bulunan  gençler ağır, metal süpermarket arabasını kadının üzerine fırlattı. Üzerine süpermarket arabası düşen kadın ağır yaralandı.

Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat TBMM gündeminde Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat TBMM gündeminde

Polis kadının hastaneye kaldırıldığını duyurdu ancak durumunun nasıl olduğu konusunda bir açıklama yapmadı.

Bir süpermarket çalışanı Rijnmond'a yaptığı açıklamada, marketin kamerasına ait görüntülerin izlendiğini ancak faillerin eşkalini belirlemek için yeterli açı olmadığını belirtti. Market çalışanı bu gençlerin muhtemelen market arabasını alarak asansörle yukarıya çıktıklarını düşündüklerini dile getirdi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, çevrede bulunan ve olaya şahitlik eden kişilerin ifade vermek için karakola gitmeleri tavsiyesinde bulundu. Ayrıca çevrede bulunan kamera kayıtlarında olaya ilişkin görüntüler kaydetmiş olanların polise bildirmesi uyarısı yapıldı.

Yaşanan bu olay sosyalş medyada da büyük tepki çekti. 

Olayın yaşandığı market

zuidplein dirk

süpermarket arabası polis

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.