RTV Rijnmond gazetesinde yer alan bir haberde sabah saat 07:00 sularında Rotterdam Wolphaertsbocht'ta gerçekleşen olayda, 47 yaşında bir kadının evinin penceresinden düştüğü, evin arka bahçesinde ise 50 yaşında bir erkeğin ağır yaralı olarak bulunduğu belirtildi. Adam olay yerine gelen ambulans ekipleriyle hastaneye kaldırıldı.

"Uzun süre bir kadın çığlığı duydum"

rotterdam pencereden düşen kadın

Gazeteye konuşan mahalle sakini bir kadın, sabahın erken saatlerinde bir kadın çığlığı duyduğunu o yöne doğru baktığında pencereden sarkan bir kadın gördüğünü ve kısa bir süre sonra kadının düştüğünü aktardı. 

Polis imdat hattını aradığını belirten kadın ambulans ve polis ekiplerinin yaklaşık 5 dakika içinde olay yerine intikal ettiğini aktardı.

Olayın yaşandığı anda sokaktan geçmekte olan bir başka görgü tanığı ise düşen kadının yanına gelerek yardım etmek istediğini ancak, o sırada kadının öldüğünü fark ettiğini belirtti.

Rotterdam Polisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da evde tam olarak ne olduğunun hala araştırıldığı ve görgü tanıklarının ifadesinin alındığı belirtildi.

Polis olayla ilgili daha fazla bilgi sahibi olduğunu düşünenlerin emniyete başvurmalarını istedi.

Aynı bölgede bir haftada 3 olay yaşandı
Geçtiğimiz haftanın sonunda ve bu haftanın başında aynı mahallede iki korkunç olay yaşandı.

6 aylık bebek öldürüldü

bebek rotterdam

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yine Wolphaertsbocht'ta bir bebek bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 22 yaşındaki bir askerin, bebeğin babası olduğu açıklandı. Olay sonrasında hastaneye kaldırılan bebek hayatını kaybetti.

Bir eve ateş açıldı

rotterdam patlayıcı madde

Bu olaydan birkaç gün sonra ise Tarwewijk mahallesi Hellevoetstraat'ta gece geç saatlerde bir eve ateş açıldı. Evin posta kutusunda bulunan patlayıcı madde, Patlayıcı Madde uzmanlarınca imha edildi.

Patlayıcı Madde uzmanlarının çalışması esnasında bina sakinleri ve çevre binadakiler başka bir yere geçirildi. Mahalle sakinleri saat 08:30 sıralarında evlerine dönebildi. 

Foto: Video screenshot

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın