Geçtiğimiz hafta Pazar günü Rotterdam-Zuid bölgesi Wolphaertsbocht adresinde bıçakla yaralanan bir bebek, ilk müdahalesinden hemen sonra hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. 

Polis yaşanan bu olaydan hemen sonra, 22 yaşında bir genci gözaltına aldı. Yakalanan gencin halen askeriyede görevli olduğunu belirten polis, olayın Kraliyet İnzibat Timi Marechaussee tarafından araştırıldığını açıkladı.

Bugün Marechaussee tarafından yapılan açıklamada ise şuanda tutuklu bulunan gencin ölen bebeğin babası olduğu belirtildi.

Açıklamada olayın nasıl cereyan ettiği hakkında bir açıklamada bulunulmazken, ilk belirlemelere göre bebeğin vücudunda darp izlerine rastlandığı aktarıldı.

Algemeen Dagblad gazetesine açıklama yapan zanlının annesi, oğlunun orduda bilgi işlem merkezinde çalıştığını ve bir süredir psikolojik rahatsızlıklar yaşadığını söyledi.

Olay sonrası basına konuşan bazı görgü tanıkları Pazar günü öğleden sonra saat 17:15 sıralarında çığlıklar duyulduğunu ve annenin kucağında altı ila sekiz aylık bir bebekle dışarı fırladığını ancak daha sonra kucağındaki çocuğuyla sokakta yere yığıldığını aktardı. 

Marechaussee tarafından yapılan açıklama:

Foto: Video screenshot AD

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın