Cuma günü Rotterdam-IJsselmonde ve Dordrecht'teki iki ayrı evde, kısa süre arayla iki erkek cesedi bulundu. Polis, olayların birbiriyle ilgili olmadığını açıkladı. 

IJsselmonde'deki Wilbertoord adresinde bir evden gelen kötü kokular üzerine, eve gelen polis ekipleri ne zaman öldüğü tam bilinmeyen bir erkek cesedi ile karşılaştı. Mahalle sakinlerinin aktardığına göre, evden yoğun bir şekilde amonyak kokusu gelmekteydi ve eve giren bazı polis memurları göz yanması şikayeti yaşadı. 

Dordrecht'teki Binnen Walevest adresinde de benzer bir olay yaşandı. Yine Cuma günü mahalle sakinlerinin aşırı kötü koku ihbarı üzerine adrese gelen polis, bir erkek cesedi buldu. 

Polis, aynı gün içerisinde iki farklı adreste iki erkek cesedinin bulunmasını tamamen tesadüf olarak değerlendirdi. 

Her iki olayın birbiriyle ilgisi olmadığını açıklayan polis, soruşturmanın devam ettiğini ve ölen kişilerin bulundukları evin sakinleri olup olmadığının araştırıldığını bildirdi. 

Ölen kişilerin nasıl hayatını kaybettiği veya olayda bir suç unsuru olup olmadığı henüz bilinmiyor.

©Sonhaber.eu 
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş