Fransa’da postaları dağıtmak yerine çalılıklara atan postacı yakalandı Fransa’da postaları dağıtmak yerine çalılıklara atan postacı yakalandı

Fransa'nın başkenti Paris'in ana tren istasyonlarından olan Gare de Lyon tren istasyonunda cumartesi sabahı bıçaklı saldırı meydana geldi. Saldırıda bir kişi ağır olmak üzere üç kişinin yaralandığı açıklandı. Saldırını ardından şüpheli gözaltına alındı.

Polis açıklamasında, saldırıya uğrayan kişilerden ikisinin hafif yaralandığı, üçüncü kişinin ise daha ağır yaralanmasına rağmen hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Saldırı sabah saat 8 sularında iç hat trenlerinin yanı sıra İsviçre ve İtalya'ya giden trenlere de hizmet veren Gare de Lyon istasyonun alt katındaki bir bekleme odasında gerçekleşti.

paris saldırı 02
 
Sosyal medya platformu X'te açıklama yapan demiryolu işletmecisi SNC, istasyonda birinci ve üçüncü salonlar arasındaki alanın geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

Polis saldırgan hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.