Netflix, aralarında Hollanda, Belçika, ABD ve İngiltere’nin de bulunduğu birçok ülkede, şifre paylaşımı için ek ücret almaya başladı. Buna göre, Hollanda ve Belçika’daki Netflix kullanıcıları ayda ek 3,99 euro karşılığında hesap bilgilerini paylaşabilecek.

Netflix Salı günü, aralarında Hollanda, Belçika, Almanya, Avustralya, Brezilya, Fransa, Meksika ve Singapur'un da bulunduğu 103 ülke ve bölgedeki müşterilere hesap paylaşımı hakkında bir e-posta gönderdi.

Hollanda’da müşterilere gönderilen e-mailde, “müşterinin hesabını kendi hanesi dışında paylaştığını tespit edilmesi halinde, hesabını yeni bir ücretli hesaba aktarma veya aylık 3,99 euro'ya hane dışından bir üye ekleme seçeneğinin sunulacağı” açıklandı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada da ABD ve Kanada'daki 30 milyon kullanıcı dahil olmak üzere, dünya çapında toplamda 100 milyon hanenin ödeme yapmadıkları halde bir Netflix hesabı kullandıklarının tahmin edildiği belirtildi.

Netflix daha önce resmi kurallarına aykırı olmasına rağmen ABD ve Kanada'daki 30 milyon kullanıcı dahil olmak üzere, dünya çapında toplamda 100 milyon hanenin ödeme yapmadıkları halde bir Netflix hesabı kullandıkları tahmininde bulunmuştu. 

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.