Belçika’nın Koersel Belediyesi’nde bu yıl ilki düzenlenen B ve C kategorisi kick boks galası, büyük heyecanla takip edildi. Beş kez dünya şampiyonluğu için mücadele etmiş, iki kez dünya şampiyonu olmuş ve aynı zamanda Benelux altın kemer sahibi olan Tornado Gym'in başkanı ve antrenörü Ali Cenik’in organize ettiği etkinlik, sporseverler tarafından büyük ilgi gördü. Beringen Belediyesi Spordan Sorumlu Encümeni Tijs Lemmens de spor salonunu dolduran kalabalık arasındaydı.

Yabancı ve Türk sporculardan oluşan kick boks B ve C galası maçları izleyiciler tarafından büyük alkış ve heyecanla izlendi. Toplamda 52 sporcu ringe çıktı. Belçika, Hollanda ve Fransa’dan katılan kick boks sporcuları galip gelmek için ter döktü.

Kickboks Koersel 05

Tatilciler ve futbolseverler dikkat: Avrupa yollarında trafik yoğunluğu artıyor Tatilciler ve futbolseverler dikkat: Avrupa yollarında trafik yoğunluğu artıyor

Tornado Gym’in başkanı ve antrenörü Ali Cenik, gala sonrası Sonhaber.eu’ye yaptığı açıklamada, “Kulübümüz ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Hem sporcularımız hem de biz yöneticiler için bu çok heyecan verici oldu. Galada toplam 26 müsabakada, 52 sporcu ringe çıktı. Son anda yapılan ilaveler nedeniyle ringe çıkan sporcu sayısı yüksek oldu.” dedi.

Cenik, ringe çıkan sporculardan 10’unun kendi öğrencisi olduğunu belirtti, “Galip gelen sporcularım ise Hayat Durmaz, Lina Schepers, Sezer Elmas, Allyen Gevorgyan ve Mevlüt Linc Can oldu. Mikail Aldemir, Tom Leeten, İsmet Temur ve Tuana Genç ise mağlup olarak ringden ayrıldılar. Universal Gym’den Zara Bilğili ve No Limit’ten Berkay Erol Enes de galip gelen Türk sporcuları arasında yer aldı. İnşallah seneye daha büyük bir gala ile yine spor severlerin karşısına çıkacağız. Sonhaber.eu’ya bizlere ve sporcularımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Gala'dan kareler:

Kickboks Koersel 06Kickboks Koersel 03Kickboks Koersel 04Kickboks Koersel 01
Haber ve Fotoğraflar: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş