Ev eşyalarında tüketiciler için önemli bir yeri olan Ikea mağazası, Hollanda ve Almanya’da satışı yapılan Lettan marka duvar aynaları için uyarı yayınladı. Şirket tarafından yapılan uyarıda, aynaları duvara monte etmek için kullanılan parçaların kırılma ihtimali bulunduğu belirtildi.

IKEA açıklamasında “Tüm özene rağmen, duvara monte edilen Lettan aynaların duvar bağlantı parçalarının kırılma ve bazı aynaların aniden yere düşme riski olduğunu öğrendik.” ifadesine yer verildi.

Tüketicilere Letta marka aynaların kullanılmaması tavsiyesinde bulunulan uyarıda, bağlantı parçalarının mağazanın internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak sipariş verilebileceği belirtildi.

Güvenlik uyarısı, tarih kodu 2105'e (yıl-hafta) kadar olan IKEA LETTAN marka aynalar için geçerli.

Parça siparişi için:
Hollanda: Bu aynaya sahip olan tüketicilerin yedek parça için IKEA.nl/reserveonderdelen sitesi üzerinden 139298/1 ürün numarası ile sipariş vermesi gerekmekte. Geniş bilgi için 050 – 711 1267 numaralı telefonla da şirkete ulaşabilirsiniz.

Almanya: Bu aynaya sahip olan tüketicilerin yedek parça için IKEA.de/Ersatzteilservice sitesi üzerinden 139298/1 ürün numarası ile sipariş vermesi gerekmekte. Geniş bilgi için 0800-2255453 numaralı telefonla da şirkete ulaşabilirsiniz.
ikea ayna

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.