Eindhoven'da bir postacının, yıllar boyunca binlerce mektup, kart ve diğer postaları evinde sakladığı, bazı mektupların artık sahiplerine ulaştırılamayacak derecede yıpranmış ve kirlenmiş olduğu ortaya çıktı.  

Geçen hafta Cuma günü söz konusu posta dağıtımcısı işe gelmedi. Bunun üzerine bir meslektaşı adamı kontrol etmek için evine gitti. Uzun süre kapısını çalan kişi kapı açılmayınca polisi aradı. Polis kapıyı açtığı esnada postacıyı açılmamış posta yığınının arasında buldu.

PostNL sözcüsü Omroep Brabant’a yaptığı açıklamada, adamın evinde sakladığı postaları açmadığını dile getirdi.

Ele geçirilen postaların Eindhoven ve Geldrop'taki 5611 ila 5662 posta kodlu alanlar arasında kalan bölgedeki postalar olduğunu belirten sözcü, posta dağıtımcısının işine son verildiğini kaydetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yapılan ilk araştırmada posta dağıtımcısının küçük miktarlar halinde postaları evine sakladığı bu nedenle olayın geç fark edildiği belirtildi. 

PostNL sözcüsü “Bu olayda postanın sürekli olarak belirli adreslere teslim edilmemesi söz konusu değil. Eğer öyle olsaydı daha erkenden fark ederdik. Ancak toplamda binlerce parça var.” dedi ve posta sahiplerinden özür diledi. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU