Hollanda’da yaşayan gurbetçi aile cumartesi gecesi Aydın-Denizli karayolu Pamukören kavşağında kaza yaptı. Saat 21:00 sularında gerçekleşen kazada Şevket Güngör hakimiyetindeki 60 DJ BX plakalı araç, Denizli istikametine dönüş yapmak isteyen Veli Ö. hakimiyetindeki 09 F 3048 plakalı traktörün römorkuna çarptı.

Edinilen bilgiye göre kaza sonucu otomobil, 450 metre ileride bulunan bir iş yerinin beton duvarına vurarak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Karamanlı gurbetçi Şevket Güngör ve eşi Emine Güngör'ün yaşamını yitirdiği tespit edildi.

gurbetçi aile karaman hollanda

Kazada araçta bulunan 3 yaşındaki Umut G. ile hamile olduğu öğrenilen İklima G. ağır yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

DHA haber ajansının verdiği bilgiye göre, tatil için Aydın'ın Didim ilçesine gittikleri öğrenilen Güngör çiftinin cenazeleri, dün yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, memleketleri Karaman'a götürüldü. Cenazeler, bugün öğle vakti Ahmet Yesevi Camisi'nde kılınacak namazın ardından Büyükada Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

gurbetçi aile karaman

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş