Tatilini geçirmek için kendi aracı ile Hollanda’dan yola çıkıp Malatya’ya giden Orhan G. ve ailesi, dinlenmek için durdukları benzin istasyonunda dört kişilik bir çete tarafından saldırıya uğrayarak gasp edildi. Jandarma zanlıları arıyor.

İzin Yolu Haber sitesinde yer alan habere göre, olay 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü sabaha karşı yerel saatle 04:00 sularında gerçekleşti.

Ankara-Kayseri yolu üzerindeki Köşektaş köyü, Hacıbektaş, Nevşehir civarında bulunan Dursunoğulları Akaryakıt istasyonunda mola veren aile, aradan yarım saat geçmeden 4 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Araçlarının lastikleri patlatılan ve camları kırılan Orhan G. olayla ilgili yaptığı açıklamada, 4 kişi tarafından bıçak ve sopalarla saldırıya uğradıklarını ifade etti. 

Orhan G. “Bizden para, altın, cep telefonlarımız, ne varsa istediler. Kardeşim direndiği için acımasızca kolu ve bacağından bıçaklandı. Olay sonrası 2 gün hastanede yattı, bizler de çeşitli yerlerimizden yaralandık.” dedi.

“Bizler o kadar ülkeden geçiyoruz. Gurbetçilerimiz memlekete geldik, güvendeyiz diyerek sakın tedbiri elden bırakmasınlar.” diyen Orhan G. “Bizler kilometrelerce yol geliyoruz. Ülkemizde böyle acımasız insanlar tarafından saldırıya uğramak çok kötü ve üzücü bir durum” dedi ve memlekete giden tüm gurbetçileri uyardı.

Gurbetçi aile malatya gasp

Haberde saldırıyı yapan 4 kişinin petrol istasyonu çalışanı oldukları, gurbetçi aileye yapılan saldırıdan 2 gün önce de başka gurbetçilere saldırarak gasp ettikleri belirtildi. Yaşanan gasp ve soygun olayları nedeniyle belirlenen bu dört kişinin Jandarma tarafından arandığı aktarıldı.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: İzin Yolu Haber

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş