Yaşanan pandemi nedeniyle Hollanda'dan Türkiye'ye neredeyse tüm uçuşların İstanbul aktarmalı olmasından dolayı, yolculuk ve bekleme süresi gittikçe artmıştı.

Türkiye'ye ziyaret, hastalık, ölüm ya da buna benzer acil durumlarda seyahat etmek zorunda kalan gurbetçiler, Anadolu'nun Ankara, İzmir, Kayseri ve Antalya gibi önemli kentlerine aktarmalı uçuş yapmak zorunda kalıyorlardı.

SunExpress Amsterdam'dan İzmir ve Kayseri'ye direkt uçuşlar yeniden başlattı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 2021 yaz sezonunu bu hafta itibariyle açtığını ilan etti.

SunExpress, Amsterdam'dan İzmir ve Kayseri'ye direkt uçuş seferlerini yeniden başlattığını bildirdi. Bu hafta itibariyle İzmir direkt uçuşlarına başlayan SunExpress, çarşamba gününden itibaren de Kayseri seferlerine başlayacağını açıkladı.

Eindhoven'dan İzmir ve Kayseri seferleri bu yaz yeniden başlayacak

Dünya genelinde yaşanan pandemi nedeniyle, 2020 yılında askıya alınan bir çok uçuştan Eindhoven havalimanı da payına düşeni almıştı. 

SunExpress, bu yıl yaz tatili döneminde Eindhoven havalimanından İzmir ve Kayseri'ye direkt uçuş seferlerini yeniden başlatacağını açıkladı.

Türkiye'ye giriş yapmadan 72 saat önce alınmış PCR test ve "Türkiye Giriş Formu"nu doldurmak gerekiyor 

Türkiye'ye seyahat eden tüm yolcuların negatif COVID-19 PCR testinin yanı sıra 15 Mart tarihinden itibaren "Türkiye Giriş Formu" doldurması gerekiyor.

https://register.health.gov.tr adresi üzerinden doldurulacak olan "Türkiye Giriş Formu" sayesinde, kişiye özel oluşturulan HES Kodu ile yolcunun seyahati sırasında temas ettiği kişilerin koronavirüs hastası veya temaslısı olması gibi durumunların önüne geçilecek.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın 

©️SONHABER.EU