Hollanda’da ikamet eden pedofil avcısı Türk 'Hpcomebackkk' tarafından Pazar günü yayınlanan bir video Lommel polisini harekete geçirdi. Polis genç kızları taciz etmekle suçlanan şehir sakinini gözaltına aldı. 

'Hpcomebackkk'in Video paylaşım sitesi youtube üzerinden yayınladığı videoda hakkında iddialar bulunan Eddy adlı bir kişi ile yapılan görüşme yer almakta.

Belçika ile Hollanda arasındaki sınır bölgesinde bulunan Lommel kentinde gerçekleşen görüşme yaklaşık yarım saat sürüyor. Youtube’da yayınlanan videoda, kanal sorumlusu kişi ile engelli aracında oturan bir adamın konuştuğu görülüyor.  

Belçika basınında çıkan haberlerde, Hollanda’nın Limburg bölgesine komşu olan Lommel kentinde yaşadığı belirtilen adamın, matematik dersleri verdiğini söyleyip bu şekilde küçük kızları ağına düşürmeye çalıştığı belirtildi.

Video paylaşım sitesi Youtube’da bulunan 'Hpcomebackkk' kanalı tarafından yayınlanan ve yaklaşık yarım saat süren videoda, kanal sahibinin öne sürdüğü kanıtlar ve yazışmalarla yüzleşen Eddy adlı adamın, kendisine yöneltilen iddiaların bir kısmını kabul ettiği görülüyor.

Hpcomebackk videosunun açıklamasında, Eddy’nin reşit olmayan kızlara bir sessizlik sözleşmesi imzalattığı ve Lommel'deki bir spor kompleksinde sözde ders verdiği iddia edildi. 

‘Eddy’ gözaltına alındı
Videonun yayınlanmasının ardından harekete geçen Lommel polisi ve Limburg Savcılığı, Pazar günü hakkında iddialar bulunan adamı sorgulanmak üzere gözaltına aldı. 

Belçika basınında yer alan haberlere göre yakalanan adamın yapılan ilk sorgusunun ardından tutuklamak için gerekli bir neden bulunmadığı üzerine, pazartesi günü akşamüzeri serbest bırakıldığı ancak adam hakkındaki soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Video screenshot

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.