ABD’'deki The TJX Companies’in alt kuruluşu TX Maxx, Hollanda’daki mağazalarında satışta olan Miami Carry On marka seyahat adaptörünü geri çağırdı. Açıklamada adaptörlerin kullanımında elektrik kaçağı olabileceği ve kullanıcıların elektrik çarpması riski ile karşı karşıya bulunduğu belirtildi.

Ev eşyaları ve giyim ürünleri zinciri TX Maxx tarafından yapılan son uyarıda, geri çağrılan adaptörlerin bu yıl Haziran ve Temmuz aylarında satışta olduğu kaydedildi.

Geri çağrılan adaptörlerin 279453, 279466 veya 272683 model numaralarına sahip olduğu belirtildi. 

TK Maxx, bu adaptörlerden satın alan müşterilerin ürünü kesinlikle kullanmaması uyarısında bulundu. Mağazaya geri götürülen ürünlerin satış bedeli tüketiciye geri iade edilecek.

Daha önceki uyarılar
TK Maxx Haziran ayında Nisan 2022 ile Mayıs 2023 tarihleri arasında satışta olan, 12151, 12152  veya 1950 model numaralı Travelon marka seyahat adaptörlerini geri çağırmıştı. 

Yine aynı mağazada Ocak 2023'ten Temmuz 2023'e kadar satışta olan, 6019, 6027 veya 6030 model numaralarına sahip GForce markalı iki çeşit adaptör de Ağustos ayı başında elektrik kaçağı riski nedeniyle geri toplatılmıştı.
TK MAXX seyahat adaptörü uyarı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.