ABD’'deki The TJX Companies’in alt kuruluşu TX Maxx, Hollanda’daki mağazalarında satışta olan birkaç GForce marka seyahat adaptörünü geri çağırdı. Açıklamada adaptörlerin kullanımında elektrik kaçağı olabileceği ve kullanıcıların elektrik çarpması riski ile karşı karşıya bulunduğu belirtildi.

İngiltere, İrlanda, Polonya, Almanya, Avusturya ve Hollanda'da 500'den fazla mağazası bulunan, ev eşyaları ve giyim ürünleri zinciri TX Maxx tarafından yapılan uyarıda, geri çağrılan adaptörlerin Ocak 2023'ten Temmuz 2023'e kadar satışta olduğu hatırlatıldı.

Geri çağrılan ürünler
Beyaz ve siyah renklerde satılan adaptörler 6019, 6027 veya 6030 model numaralarına sahip. Geri toplatılan GForce markalı adaptörlerin özellikleri ise şu şekilde;
Global Travel Adapter 110-220V
Travel Adapter International 150 countries
Travel Adapter w. USB 1 AMP charger 110-220v

TK Maxx, bu adaptörlerden satın alan müşterilerin ürünü kesinlikle kullanmaması uyarısında bulundu.

Mağazaya geri götürülen ürünlerin satış bedeli tüketiciye geri iade edilecek.

TK Maxx geçtiğimiz haziran ayında da nisan 2022 ile mayıs 2023 tarihleri arasında satışta olan, 12151, 12152  veya 1950 model numaralı Travelon marka seyahat adaptörlerini geri çağırmıştı. 

tx maxx adaptör

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.