Breda'da  25 yaşındaki bir kadın, Perşembe öğleden sonra bir otobüs şoförüne saldırmaktan ve otobüs şirketinin güvenlik görevlisini ısırmaktan gözaltına alındı.

Polis tarafından bugün yapılan açıklamaya göre; dün saat 15.25 sularında gerçekleşen saldırıda kadın otobüs şoförünü darp etti. Olaya müdahale eden otobüs şirketinin bir güvenlik görevlisini kolundan ısıran kadın daha sonra kaçtı. 

Polis kaçan zanlının Breda tren istasyonundaki Sivil Kontrol memurları (BOA) tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini kaydetti.

Gözaltına alınarak karakola götürülen kadın ve diğer mağdurlar hakkında açıklama yapılmadı.

Polis açıklamasında özellikle yardım görevlileri, Boa’lar ve devlet çalışanları gibi kamu görevlilerine yönelik yapılan saldırganlık veya şiddete karşı tolerans gösterilmeyeceğine dikkat çekildi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın