Bergen op Zoom tren istasyonunda bekleyen 19 yaşındaki genç kız hayatının şokunu yaşadı. istasyonda bulunan tanımadığı bir kadın tarafından raylara itilen genç kız, diğer yolcuların yardımıyla ayağa kalkabildi.

Bergen op Zoom tren istasyonunda Perşembe akşamı hiç beklenmedik bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen 19 yaşındaki bir genç kız, treni bekleyen yolcular arasında tanımadığı bir kadın tarafından raylara itildi. 

Olay anında istasyonda bulunan diğer yolcular tarafından rayların üzerinden kaldırılan genç kız, uğradığı bu saldırı sonucu neye uğradığını şaşırdı. Görgü tanıkları derhal polisi alarma geçirdi.

Bergen op Zoom polisinden bugün yapılan açıklamada, olayın dün akşam saat 19:50 civarında gerçekleştiği ve gelen ihbar üzerine ekiplerin derhal istasyona intikal ettiği aktarıldı.

Polis açıklamasında; genç kadının yaşadığı olay nedeniyle şok yaşadığı ancak, hafif yaralanmalar dışında sağlığının iyi olduğu aktarıldı.

Olayda genç kızı raylara iten ve Middelburg’da ikamet ettiği belirtilen 41 yaşındaki kadın, polis tarafından gözaltına alınarak, sorgu için emniyete götürüldü. 

Polis, genç kızın kendini iten kadın hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtirken, olayın bilinçli olarak yapıldığı ihtimali üzerinde durulduğunu aktardı.

Bergen op Zoom polisine ait sosyal medya hesabından da “Dün gece bir kadın, muhtemelen başka bir kadını kasten ittiği için Bergen op Zoom istasyonunda tutuklandı.” açıklaması yapıldı. 

Fotoğraf: Temsili tren rayları

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.