Cuma günü 3FM radyosu DJ’leri programda dinleyicilerinden eski işverenlerine ait ticari sırları açıklamalarını istedi. İsmini vermek istemeyen ve 'Anne' takma adıyla arayan eski bir çalışan, Tiel'deki McDonald's'ta geçirdiği zamanla ilgili bir anekdotunu paylaştı.

Programa bağlanan bir dinleyici Tiel'deki McDonald's  restoranında çalıştığı dönemde etli kroketlerin vejetaryen kroketlerin yerine satıldığını iddia etti.

Geçtiğimiz Eylül ayında vejetaryen McVeggie'nin piyasaya çıkmasıyla birlikte, popüler sığır eti bazlı McKroket’lerin elde kaldığını belirten kişi, "Ama elimizde onlardan çok kalmıştı. Bu yüzden tüm normal Mc kroketleri Veggie'lerin arasına kattık." şeklinde ifade kullandı.

Kadın kızartmalarla meşgulken başka bir iş arkadaşının kroketleri bir araya getirdiğini ve bunu müdürünün de görüp onayladığını ifşa etti.

Radyo programının TikTok’da yayınlanan bölümü, 2 milyondan fazla kez izlendi. İnstagram'da yayınlanan bölüm de binlerce kişi tarafından izlendi.

McDonald's Hollanda'dan bir sözcü videodan haberdar olduklarını ancak belirtilen durumu "kesinlikle hayal edemediklerini" açıkladı. "Böyle bir ihbarı ciddiye alıyoruz ve bu yüzden biz de bunu araştırdık. Bu durum dana etli kroketlerin satın alma ve satış rakamlarına yansımıyor." ifadesini kullandı.

Fast food zincirinin Tiel'deki mağazasıyla da temasa geçildiğini belirten sözcü. "Restorana gittik ve oradaki restoran müdürüyle konuştuk. Video karşısında çok şaşırdığını belirtti," dedi. Sözcü ayrıca müşterilerden de herhangi bir şikayet gelmediğini belirtti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş