İsrail'in Mescid-i Aksa'da, Doğu Kudüs'te ve Gazze Şeridi'nde Filistinlilere yönelik uyguladığı orantısız güç ve şiddet saldırılarına karşı tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Denk Partisi Eindhoven Belediye Meclis Grup Başkanı Adem Topdağ, Eindhoven Belediyesine sunduğu meclis önerisinde İsrail'in yapmış olduğu zalimliklerin kınanması gerektiğini belirtti. 

Filistin'in haklı davasında belediye olarak yanlarında durmayı teklif eden Adem Topdağ, İsrail'in yapmış olduğu haksızlığa ve zulme karşı dik durulması gerektiğini belirtti. Başkan Topdağ, ayrıca Eindhoven Belediyesinin İsrail ile olan ekonomik, sosyal ve siyasi ilişkilerin biran önce kesilmesi çağrısında bulundu. 

Adem Topdağ, SonHaber'e yapmış olduğu açıklamada, "İsrail'in yapmış olduğu zulmü ve Filistin halkına karşı takındığı zalimliği tüm dünya izliyor ve görüyor. Ama bir çok devlet ve bir çok farklı siyaset peşinde koşan oluşumlar görmemezlikten geliyor. Filistin halkı için, orada ölen insanlık için elimizden gelen ne varsa sonuna kadar konuşacağız ve sonuna kadar yapacağız." açıklamasında bulundu. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU