Hollanda'da Denk Partisi bugün yapmış olduğu parti kongresinde önümüzdeki mart ayında yapılacak olan seçimlerde yarışacak olan milletvekili aday listesini açıkladı. 

Hollanda'da yayın yapan De Telegraaf gazetesi ise Denk Partisi'nin yedinci sıradan aday gösterdiği Ahmet Erdoğan'ı, ''Erdoğan Denk Partisi'nin listesinde'' manşetiyle okuyucularına duyurdu. 

Denk Partisi'nde geçtiğimiz aylarda yaşanan tartışma ve olaylara da değinen De Telegraaf, yapmış olduğu haberde; uyguladığı rejim yüzünden sürekli eleştirilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın soyadı ile aynı soyadını taşıyan Ahmet Erdoğan'ı yedinci sıradan aday olarak gösterdi diye okuyucularına servis etti.

De Telegraaf'ın yayınlamış olduğu haberin ardından Denk Partisi'nin ikinci sıra adayı, tecrübeli siyasetçi Tunahan Kuzu sosyal medyadan yayınladığı mesajında: ''Yıllarca Erdoğan'ın  uzun kolu olmakla suçlandım. Onu buraya getirmenin zamanı geldi diye düşündüm. Erdoğan bizim sadece yedinci adayımız'' açıklamasını yaptı. 

Kuzu'nun bu paylaşımı sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum alırken, Türkiye'yi her fırsatta karalamaya çalışan De Telegraaf'ın anlamsız attığı manşet ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU