Hollanda Diyanet Vakfı’nın Kahramanmaraş’ta yaptırdığı cami ibadete açıldı Hollanda Diyanet Vakfı’nın Kahramanmaraş’ta yaptırdığı cami ibadete açıldı

Cuma gecesi saat 20:50 sularında Rucphen ve Roosendaal arasındaki A58 yolunda kaza meydana geldi. Birden fazla aracın karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti. Polis birkaç kişinin yaralandığını açıkladı. Kaza nedeniyle A58 yolu iki taraflı olarak tüm gece trafiğe kapatıldı. 

Kazadan dolayı trafikte kalan ve çıkış yapamayan sürücüler, geldikleri yöne doğru dönüş yaparak acil durum şeridi üzerinden geri gitmek zorunda kaldı.

Rijkswaterstaat gece yolda tuzlama çalışmalarının devam ettiğini ve yolun muhtemelen bu sabah saatlerinde tekrar trafiğe açılacağını belirtti.

Dün gece N207 karayolu, Gouda yakınlarındaki Schoonhovenseweg'de bir araç suya düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybetti. Araçta bulunan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği henüz bilinmiyor. Olayla ilgili araştırma başlatıldı. 

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Video screenshot

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.