Blokker bu hafta Perşembe gününden itibaren deneme amaçlı yeni bir uygulamaya başladı. Şirketin belirlediği yüzlerce ürün artık Thuisbezorgd.nl uygulaması üzerinden evlere teslim edilebilecek. Proje ilk olarak Rotterdam’da başlayacak. 

Blokker yöneticisi Jeanine Holscher konu ile ilgili basına yaptığı açıklamada tüketicilerin “okulun ilk günü için bir beslenme çantası veya biten bir elektrikli süpürge torbasını” bu yolla evlerine kadar getirtebileceğini dile getirdi.

Yeni uygulama için 500’e yakın ürün seçildiğini belirten Blokker, bu ürünlerin Thuisbezorgd uygulaması üzerinden satın alınabileceğini duyurdu. 

Projenin, deneme amaçlı Rotterdam merkez bölgede startının yapıldığı belirtilen açıklamada, thuisbezorg uygulaması üzerinden ürün siparişi verildiği zaman, kuryelerin direk olarak merkezdeki beş Blokker dükkanından alışveriş yaparak, istenilen ürünü tüketiciye ulaştıracağı aktarıldı. 

Uygulamada sipariş verildikten sonra ürünün en geç iki saat içinde müşteriye ulaştırılması hedefleniyor.

Bilindiği üzere yemek siparişi vermek için kullanılan Thuisbezorg.nl sitesi yakın bir geçmişte günlük bakkaliye alışverişleri için de kullanılmaya başlandı. Thuisbezorg günlük market alışverişinde Albert Heijn, SPAR ve PLUS marketleriyle çalışmaya başladı. Bu anlamda bakıldığında Blokker'ın yemek pişirme, yemek yeme ve ev için kolaylık sağlayan ürün yelpazesinin, Thuisbezorg şirketine bir yenilik getireceği tahmin ediliyor.

Blokker; Rotterdam’da başlatılan projenin yılsonuna kadar devam edeceğini, projede başarılı olunması halinde bir sonraki adım olarak diğer bölgelerde de başlatılabileceğini açıkladı.

Foto: Google streetview

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın