Hollanda’nın kuzeyinde bulunan Anna Paulowna köyünde Cuma günü araç içerisinde bırakılan 2 yaşındaki kız çocuğu mahalle polisinin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Mahalle polisi Bas Dirkmaat, Instagram'da yaptığı paylaşımda park etmiş halde, güneşin altında  duran Alman plakalı aracın içerisinde çocuğu fark ettiğini, kızın durumunun iyi olmadığını belirtti. Aracın anahtarlarının sürücü koltuğunda olduğunu belirten Dirkmaat, aracın camını kırarak küçük kızı dışarı çıkardıklarını aktardı. 

Cuma günü gerçekleşen kurtarma sonrasında çocuğun durumunun iyi olduğu aktarıldı. Mahalle polisi aynı ebeveynlerin daha önce de çocuklarını kilitli arabanın içinde bıraktığını ve dün yaşanan olayın ikinci kez olduğunu kaydetti.

instagram Bas Dirkmaat

Bu hafta Belçika’da altı aylık bir bebek hastanenin parkında araç içinde unutulmuş ve araç içi ısısının aşırı artması nedeniyle hayatını kaybetmişti.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş