Bugün Algemeen Dagblad gazetesinde yer alan bir haberde, geçen yıla kıyasla bu yıl özellikle araba ve konut sigortalarının ciddi şekilde arttığı belirtildi.

Karşılaştırma sitesi Independer’ın hazırladığı bir araştırma sonucuna dayandırılan haberde, araç sigortalarının ortalama yüzde 10, konut sigortalarının ise yüzde 15 arttığı aktarıldı.

Independer yetkilisi Menno Dijcks gazeteye yaptığı açıklamada geçen yıl ortalama 821 euro olan yıllık araç sigortasının şuanda 912 euroya çıktığını belirtti.

Autoverzekering.nl sitesine göre araç sigortalarında en fazla artan prim miktarı WA sigortasında görüldü. Yıllık 663 euro olan WA sigortası şuanda ortalama 728 euroya kadar çıktı.

Konut sigortaları söz konusu olduğunda, bina sigortası ve ev içindeki eşyalar ve olası durumlar için yapılan sigortalarda ise yüzde 15 artış oldu. Başka bir değişle ortalama yıllık 240 euro olan sigorta bedeli, 276 euro'ya çıktı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.