Arnhem ve Nijmegen şehirleri arasındaki Overbetuwe belediyesine bağlı Elst köyünde bir evde yapılan aramada, sekiz aydır kayıp olan 57 yaşındaki bir adamın cesedi bulundu. Polis olayla ilgili 56 yaşındaki bir kadını gözaltına aldı.

Salı günü gerçekleştirilen operasyonla ilgili yapılan açıklamada, gözaltına alınan kadın hakkında kayıp adamın ölümünde rol oynama ve kişisel bilgilerini kötüye kullanma şüphesiyle işlem başlatıldığı belirtildi.

Polis sözcüsü, adamın ve kadının birbirini tanıyıp tanımadığı konusunda açıklama yapmadı, sadece şüphelinin sadece avukatı ile görüşmesine izin verildiği bilgisini paylaştı.

Kayıp kişiye ait bilgilerin kullanılması, adamın hayatını nasıl kaybettiği ve kadın ile adam arasındaki ilişkinin içeriği hakkında soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Omroep Gelderland kanalına açıklamalarda bulunan mahalle sakinlerine göre Eylül 2022’den beri kayıp olan adam ve gözaltına alınan kadın birlikte yaşıyordu. İkilinin arkadaş canlısı olduğunu belirten mahalle sakinleri  "Sokakta her zaman merhaba derler ve geçen yıl da mahallede yapılan bir mangala katıldılar” şeklinde ifadeler kullandı.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.