Edinilen bilgilere göre Demir, kuzenini ziyaret ederken çıkan bir tartışmanın ardından gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay, Mauvestraat'ta dün saat 16.15 sularında gerçekleşti. Bölge sakinleri, olayın birkaç kişi arasında başlayan tartışmayla başladığını belirtti. Bir görgü tanığı, tartışmanın büyüyerek bir kişinin ekmek bıçağına sarıldığını, ardından başka bir kişinin otomobiline doğru ilerleyerek silahını çekip ateşlediğini aktardı. Saldırgan aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştığı bildirildi.

Olayın ardından aynı gün polis ekipleri, 19, 21 ve 37 yaşlarındaki üç kişiyi gözaltına aldı. Polis yetkilisi Sigrid Passchier, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını belirtti, ancak şüphelilerin kimlikleri hakkında bilgi vermedi.

Polis, daha fazla gözaltının mümkün olabileceğini ve bu olayın neden kaynaklandığını araştırdıklarını, şu an için birkaç olası senaryoyu değerlendirdiklerini açıkladı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Ömer Aşıran