Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın güneydoğu (Zuidoost) bölgesinde yer alan Meernhof'ta dün akşam saat 23:00 sularında yer altı çöp konteynırında yeni doğmuş bir bebek bulunduğu açıklandı.

Meernhof'ta yer alan yeraltı çöp konteynırından gelen bebek ağlama sesini duyan bir kişinin yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Bazı çöp poşetlerinin konteynırdan dışarı çıkarılması üzerine sarı bir market poşeti içerisine konulmuş vaziyette canlı bir bebek bulunduğu belirtildi. 

Polis sözcüsü yapmış olduğu açıklamada, ağlamaktan yorgun düşmüş bebeğin yeni doğduğu bilgisini verirken, ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğunu açıkladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, görenlerin veya bilgisi olanların 0900 8844 veya 0800 7000 numaralı telefondan isimsiz olarak iletişime geçmelerini istedi. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU