Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle, İyilik Hareketi projesi kapsamında “İhtiyaç sahibine yardım et” adı altında bir kampanya başlattı. 

Kampanyada vakıf aracılığıyla ayni ve nakdi yardım yapılacağını belirten HDV, vatandaşlara da çağrı yaparak, “HDV İyilik hareketinin ‘‘İhtiyaç sahibine yardım et’ projesine siz de katılabilirsiniz.” dedi.

Kampanya ile ilgili olarak HDV tarafından paylaşılan açıklama şu şekilde;

"Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in gölgesi üzerimize düştü. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’da gelin hep birlikte ihtiyacı olanlara yardım elimizi uzatalım.

Bu vesile ile ihtiyaç sahiplilerine ulaşıp, onlara maddi ve manevi destek olalım. HDV İyilik hareketinin ‘‘İhtiyaç sahibine yardım et’ projesine siz de katılabilirsiniz. Bağışlayacağınız miktarları Hollanda Diyanet Vakfı aracılığıyla yurtiçi ve yurt dışında ki ihtiyaç sahiplerine ayni veya nakdi olarak ulaştıracağız.

Hz. Peygamber (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez.” (Tirmizî, Savm 82)

Sizin de ramazan gıda paketinizi bir kardeşine ulaştıralım. Çünkü unutmayalım ki: “Dünyayı iyilik değiştirecek.

Ramazan ayınızı tebrik eder, Yüce Allah’tan sağlık ve afiyet dileriz."

Kampanya'ya katılmak isteyen vatandaşlar Hollanda Diyanet Vakfı'na ait web sitesi üzerinden de bağış yapabilirler.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın