• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Dordrecht'te 61 yaşındaki bir adam, binlerce kişinin haksız yere çocuk bakım ödeneği almasına yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

HOLLANDA

Kayseri-Ankara otoyolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir çift olay yerinde, gurbetçi Faruk B ise hastanede hayatını kaybetti.

HOLLANDA

Geçtiğimiz yıl Hollanda’da her üç aileden biri belirlenen standart saatlik çocuk bakımı ücretinden daha fazla ödemek zorunda kaldı.

HOLLANDA

Hollanda Gorinchem kentinden 41 yaşındaki kadın polis memuru, eski partnerini öldürmeyi planlamak suçlamasıyla gözaltına alındı.

ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaport sıralamasında Almanya Belçika, Fransa, Hollanda ve Türkiye’nin yeri değişti. İşte en güçlü pasaport sıralaması…

HOLLANDA

Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands, Türkiye ile Hollanda arasındaki 100 yıllık dostluğu kutlamak için düzenlenecek Karsu konserine herkesi davet etti.

HOLLANDA

Merkezi İstatistik Kurumu (CBS), geçen yıl Hollanda'da 139 kişinin boğulma nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

HOLLANDA

Özellikle Hollanda’nın orta kesiminde artan kedi gençlik hastalığı vakaları için uyarı yapıldı. Aşılanmamış evcil kediler büyük risk altında.

HOLLANDA

Gelecek eğitim yılı öğrenciler için daha da pahalı bir hale gelecek. Temel bursta yapılan geçici artış sona erecek, harç ücretleri...

HOLLANDA

Hollanda’da son üç yıl içerisinde kiralık konut sayısında önemli bir düşüş yaşandı. Uzmanlara göre, bu durum kiraların artmasına neden oluyor.

HOLLANDA

Hollanda’da sürücüler araba sigortası için giderek daha fazla para ödüyor. Şuandaki ortalama prim geçen yıla göre yüzde 9’un üstünde arttı.

ALMANYA

IKEA, bazı VARMFRONT powerbank modellerinin yangın tehlikesi bulunması nedeniyle Belçika, Hollanda ve Almanya’da geri çağırma işlemi başlattı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu