ALDI'nin paketlenmiş kremalı tereyağlı kruvasanlarında tüketilmesi halinde yaralanmalara yol açabilecek metal parçacıkları bulunduğu belirtildi. Market zinciri ürünlerin geri toplatıldığını açıkladı.

ALDİ’den yapılan açıklamada son kullanma tarihi 21.02.2024 olan, dörderli paketler halinde satışta oldukları kaydedildi.

Hollanda Gıda ve Tüketici Ürünleri Güvenliği Kurumu (NVWA) tarafından yapılan açıklamada da söz konusu kruvasanları daha önce satın alan müşterilerin, ürünü tüketmemeleri uyarısında bulunuldu.

NVWA açıklamasında üretim sırasında oluşan bir hata nedeniyle kruvasanlarda metal parçacıklar bulunma ihtimalinin olduğu kaydedildi. Geri toplatılan ürünlerin sadece belirtilen son kullanma tarihine ait ürünler olduğu, farklı son kullanma tarihine sahip diğer ürünlerin güvenle tüketilebileceği kaydedildi.

Geri toplatılan ürünler
Ürün:
Tereyağlı kruvasan, 4 adet (De Afbakker)
Gramaj: 180 gram
Barkod: 23017160
Son kullanma tarihi: 21-2-2024

aldi kruvasan

Ürün açılmış olsa dahi, mağazaya geri götüren müşterilere satın alım bedeli iade edilecek.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Vincent van Zeijst - Wikipedia

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.