Fransa’nın Colmar şehrinden memleketi Yozgat’a gitmek için yola çıkan ancak, Hırvatistan’da kaza yapan Çaycı ailesi, bir acıyla daha karşı karşıya kaldı. Enes Çaycı hayata tutunamadı. Acı haber tüm sevenlerini üzdü.

Artı33 haber portalının edindiği bilgiye göre, geçtiğimiz hafta pazartesi günü meydana gelen kaza sonrası hastanede tedavi altında tutulan Enes 2 ağustos Çarşamba günü hayatını kaybetti. 

Enes Çaycı

Korkunç kaza
Kaza Yasin Çaycı yönetimindeki otomobilin, 24 Temmuz Pazartesi gecesi saat 22.55 sıralarında Hırvatistan’ın Nova Gradiska yakınlarındaki A3 karayolunun güney şeridinde bir başka Türk vatandaşının kullandığı kamyona arkadan çarpmasıyla yaşandı. 

Kazada, 43 yaşındaki anne Fatma Çaycı ile 19 yaşındaki kızı Süheyda Çaycı olay yerinde vefat etti. Kazada yaralanan 18 yaşındaki Yelda Çaycı, 15 yaşındaki Enes Çaycı ve baba Yasin Çaycı (40) hastaneye kaldırıldı.

Hırvatistan basınında kaza ile ilgili çıkan haberde, bir görgü tanığının tırın arka ışıklarının yanmadığını belirttiği bu nedenle polisin soruşturmasında bu konuyu da inceleyeceği kaydedildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş