Gündüzleri kullandığı eşyaların geceleri gizemli bir şekilde kaldırıldığını fark eden 75 yaşındaki emekli postacı Rodney Holbrook, çalışma tezgahını toplayanın çalışkan bir fare olduğunu, kurduğu kamera sistemi ile keşfetti.

BBC’de yer alan habere göre Galler'de yaşayan emekli postacı Holbrook, hevesli bir yaban hayatı fotoğrafçısı olmasına rağmen, kendi barakasında ortaya çıkan “Ratatouille” tarzı bir sahneyi yakalamayı asla beklemiyordu.

Rodney Holbrook düzenli olarak önceki geceki eşyaların gizemli bir şekilde toparlandığını keşfettikten sonra çalışma masasına bir gece görüş kamerası kurdu. Ertesi gün görüntüleri seyreden Holbrook çalışkan bir farenin elbise mandallarını, mantarları, somunları ve cıvataları topladığını keşfetti.

75 yaşındaki Buildingh Wells'li Powys, temizlik ritüelinin iki aydır devam ettiğini söyledi. Holbrook, farenin bu nesneleri fındıkları saklamak için kullandığına ve şu ana kadar düzenlemenin kendi lehine işlediğine inanıyor. 

galler fare

Holbrook "Hepsini kutuya geri koymaları gerçekten inanılmaz, bence bundan keyif almaları mümkün" şeklinde açıklama yaptı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.