Almanya’nın Hamburg kentinde yaşanan aile faciası iki kişinin ölümü ile sonuçlandı. Bild gazetesinin haberine göre; babası ve dayısıyla birlikte psikiyatriye sevk belgesi almak için ev doktoruna giden Aydın K., muayenehaneden çıktıktan sonra sokak ortasında çektiği bıçakla ikisine birden saldırdı.

Cuma günü Hamburg'un Billstedt bölgesindeki Druckerstrasse'de gerçekleşen saldırıda 61 yaşındaki baba Ali K. ve 58 yaşındaki dayı Ali A. olay yerinde can verdi. Aydın K. ise olay yerinden koşarak kaçtı.

BİLD'in edindiği bilgiye göre, aynı zamanda esnaflık yapan Aydın K.’nın, özellikle son üç ayda saldırganlığı arttı. Aydın K.'nin ailesi defalarca bıçakla tehdit ettiği için polise ihbarda bulundu. Aydın K.’nın şizofren belirtileri sergilediği belirtildi.

Aydın K.’nın bir akrabası gazeteye yaptığı açıklamada “Uyuşturucu kullandığından dolayı kontrolü kaybettiğinden şüpheleniyoruz. Zaten birkaç kez polise haber verdik, özel kuvvetler de evimize geldi.Yanlış arkadaşlarla temas kurduğunu düşünüyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Saldırı sonrasında polisin aramalarına rağmen izine rastlanamayan zanlı, cumartesi günü Billstedt  Emniyeti’ne giderek teslim oldu.

Öldürülen baba Ali K. ve dayı Ali A.

hanburg öldürülen baba ve dayı

©Sonhaber.eu

Almanya’da listeria bakterisi nedeniyle geri çağrılan peynirlere yenileri eklendi Almanya’da listeria bakterisi nedeniyle geri çağrılan peynirlere yenileri eklendi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.