• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2.29
23°

Rotterdam Haberleri

Rotterdam haberleri ve güncel Rotterdam gelişmeleri, Rotterdam ile ilgili tüm video, Rotterdam fotoğrafları ve Rotterdam haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Rotterdam mahkemesinde görev yapan bir katip, gizli bilgileri sızdırmak ve bilgisayar korsanlığı iddiasıyla gözaltına alındı.

HOLLANDA

Rotterdam'da DENK Partisi Belediye Encümen Üyesi Achbar’ın evinde çıkan yangın kundaklama şüphesiyle araştırılıyor. DENK Partisi saldırıyı kınadı.

HOLLANDA

Rotterdam, açık denizlerde yapılan sörf sporunu şehir merkezine taşıyarak bir ilke imza attı. RiF010’da sörfçüler her 7 saniyede bir mükemmel...

HOLLANDA

Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb'in yerini alacak kişi belli oldu. Şehirde ilk kez bir kadın belediye başkanı olacak.

HOLLANDA

Türk Milli takımının Çekya karşısında galibiyet elde etmesinden sonra, Hollanda'da başta Rotterdam olmak üzere birçok şehirde meydanlarda kutlamalar yapıldı.

HOLLANDA

Rotterdam Hoogvliet semtinde bir evde aylarca önce öldüğü anlaşılan bir kadın cesedi bulundu. Polis doğal ölüm olduğunu düşünüyor.

HOLLANDA

Son 6 ayda yaklaşık 500 kez ev veya iş yerlerine patlayıcıyla saldırıldı. Sayı azalsa da vakaların en fazla olduğu şehirler...

HOLLANDA

Rotterdam’da bu hafta sonu Pazar günü Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu’nun önderliğinde Filistin’e destek yürüyüşü düzenlenecek.

HOLLANDA

Sosyal medya aracılığıyla ünlenen ve artık profesyonel sanat yaşamına adım atan Mehmet Kılınç ve Enes Kılınç kardeşler konser vermek için...

HOLLANDA

Rotterdam Belediyesi önümüzdeki yıl 115 sokak ve caddede hız sınırını saatte 50 kilometreden 30 kilometreye indirmeye karar verdi.

HOLLANDA

Hollanda Diyanet Vakfı 2024 yılı Vekâletle Kurban tanıtım toplantıları Deventer ve Rotterdam bölgelerinde gerçekleştirildi.

HOLLANDA

Hollanda’nın Rotterdam kentinde toplanan yüzlerce kişi, Anneler Günü'nde Gazze'deki Filistinli annelere destek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu