Tik tok mecrasında yaptıkları yayınlarla kısa süre de ünlenen Mehmet Kılınç ve Enes Kılınç  kardeşler, söyledikleri birbirinden farklı tarz şarkı ve türkülerle Türkiye'nin gündemine oturdular. Bu gelişmeyle birlikte seri konser turuna başlayan gençler, yurt içi ve yurt dışında binlerce seyirciye ulaştılar. 

‘Fenomen’likten profesyonel sanat yaşamına adım atan Mehmet ve Enes Kılıç kardeşler 1 Haziran Cumartesi günü Rotterdam'a geliyor.

Mehmet ve Enes Kılınç kardeşleri beğenen ve yakından görmek isteyen tüm hayranlar, Premiere Productions ve Backdrop Media'nın ortak organizesinde Rotterdam ‘De Villa Thalia’ salonunda gerçekleşecek olan konsere davetli.

Hollanda’da veterinerler ölümcül kedi hastalığına karşı uyardı Hollanda’da veterinerler ölümcül kedi hastalığına karşı uyardı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş