• DOLAR 34,26 %0.13
  • EURO 37,15 %0.35
  • ALTIN 3.011,25 %0.63
  • BİST100 8.770 %1.33
  • BITCOIN 66.950 %-1.87
  • ETHERIUM 2.637 %-2.89
15°

Ilaç Haberleri

ilaç haberleri ve güncel ilaç gelişmeleri, ilaç ile ilgili tüm video, ilaç fotoğrafları ve ilaç haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda’da özellikle gençler ve öğrenciler arasında ilaç araştırmalarına kobay olarak başvurmak ve bundan para kazanmak giderek artıyor.

ALMANYA

Almanya’da baş gösteren ilaç tedarik sıkıntısı, hastaların tedavi olmadan evlerine gönderilmelerine neden oluyor. Uzmanlara göre sorun daha da artabilir.

BELÇİKA

Hastaneler, güvenlik ve izlenebilirlik açısından hastaların kendi ilaçlarını kullanmasına izin vermiyor. Bu yasal zorunluluk, hastaların tepkisini çekiyor.

ALMANYA

Almanya’da yüzlerce ilaçta tedarik sıkıntısı yaşanıyor. Hekimler ve eczacılar kış aylarında krizin daha da derinleşeceği endişesini taşıyor.

BELÇİKA

Belçika'da son 5 yılda, hükümetin tasarruf önlemleri ve artan maliyetler nedeniyle 604 temel ilaç piyasadan kayboldu. Uzmanlar acil önlem çağrısı...

HOLLANDA

Hollanda’da, tıbbi gözetim olmadan zayıflamak için diyabet ilacı kullanan ve sağlık sorunları yaşayıp doktora başvuran kişilerin sayısı artıyor.

BELÇİKA

Belçika'da 2,1 milyon kişi bağımlılık yapan uyku ve sakinleştirici ilaç kullanıyor. Kullanım oranı azalsa da hala endişe verici seviyede.

HOLLANDA

Den Haag'da bir hastanenin kadın doğum bölümünde çalışan 5 hemşire ilaç hırsızlığından işten atıldı. Hırsızlığı, yerleştirilen gizli kameralar ortaya çıkarttı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu