Gurbetçilerimizin sıklıkla takip ettiği daha çok altın veya gümüş gibi ziynet eşyası ve benzeri ürünlere göz açtırmayan Sırbistan, ele geçirilen ürünleri e- ihale yöntemi ile satışa çıkartıyor.

Yaz aylarında kendi aracı ile memlekete giden gurbetçilerimizin çok iyi bildiği gibi Sırbistan özellikle bu aylarda gümrük kontrollerini daha da artırıyor. Sırp gümrük memurları denetimlerde yasal seviyenin üzerinde taşınan nakit para, altın gibi ziynet eşyaları veya oto yedek parçası gibi mallara derhal el koyuyor ve kişi hakkında yasal işlem başlatıyor. 

Dimitrovgrad ve Subotica Gümrük Ofisleri, kalıcı olarak el konulan mallar ve araçlar için e-ihale düzenliyor. Gümrük İdaresi web sitesinde yer alan bilgilere göre, ilgilenenler Dimitrovgrad ve Subotica gümrük ofislerinin düzenlediği e-ihalelere kaydolup satışa çıkan ürünlere teklif verebiliyor. 

Dimitrovgrad Gümrük Ofisi tarafından yapılacak ihale, 14 Eylül 2023 Perşembe günü gerçekleşecek. Halka açık satışa sunulacak mallar 8 Eylül tarihinde 10:00 ila 11:00 saatleri arasında, İvo Andrić Caddesi'nde bulunan Dimitrovgrad Kasarnası’nda görülebilecek. Bu ihale için kayıt ve teminat ödeme süresi ise 10 Eylül 2023 tarihi, saat 24:00'te sona erecek.

Subotica Gümrük Ofisi tarafından çevrimiçi olarak yapılacak araç satışı 15 Eylül 2023 Cuma günü gerçekleştirilecek. İnternet satışı öncesinde, araçlar 11 Eylül'de 09:00-10:00 saatleri arasında Bikovački Put No.11 adresinde görülebilecek. Bu ihale için kayıt ve teminat ödeme süresi de 12 Eylül 2023 tarihi, saat 24:00'de son bulacak. 

Her iki ihalede satışa sunulan malların ve araçların neler olduğunu Gümrük İdaresinin internet sitesinden de takip edilebiliyor. 

Gümrük İdaresi e-ihale’ye katılım genel şartlarını ve kullanıcı kılavuzunu web sitesinde yer alan 'Açıklamalar' bölümünden de kontrol edebilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş