Tatil sezonu yavaş yavaş biterken, Türkiye’de tatillerini geçiren gurbetçiler de yaşadıkları ülkelere dönmeye başladı.

Tatil sonrası yaşadıkları ülkeye dönmek için yola çıkan 2 çocuklu bir aile Bulgaristan’da feci kaza geçirdi. Anne ve baba hastaneye kaldırıldı, iki çocuğun hayati tehlikesi bulunmamakta.

Bulgar Glasnews.bg sitesinde yer alan haberde, iki çocuklu bir Türk ailenin  yaşadıkları ülke olan Almanya’ya dönüş yolundayken, feci şekilde kaza yaptığı belirtildi.  

Dört gün önce gerçekleşen kaza ile ilgili habere göre, sabah saatlerinde Romanya istikametinde ilerlemekte olan Alman plakalı araç, yol kenarında park halinde duran Türk plakalı tıra arkadan çarptı.

Vidin-Calafat yakınlarındaki Tuna Köprüsü 2 bölgesinde gerçekleşen feci kazada anne, baba ve iki çocuktan oluşan ailenin içinde bulunduğu araç, tamamen kullanılamaz hale geldi. 

Kaza sonucu olay yerine gelen kurtarma ekipleri yaralıların dördünü de Vidin’deki acil servise kaldırdı.

Acil Servis Merkezi’nin Radio Vidin’e yaptığı açıklamada, yoğun bakıma kaldırılan anne ve babanın hayati tehlikesinin devam ettiği aktarıldı. Açıklamada babanın beyninde hasar oluştuğunun düşünüldüğünü belirten yetkililer annenin de komada olduğunu aktardı.

Ailenin iki çocuğunun hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirten yetkililer, sadece çocuklardan birinin dizinde kırık oluştuğunu söyledi.

Araç kullanılamaz hale geldi
Yaşanan kaza sonucu tırda maddi hasar oluşurken, ailenin kullandığı aracın kullanılamaz hale geldiği belirtildi. 

Haberde aktarılan bilgiye göre otomobil kaza yaptığı anda 160 kilometre hızla gidiyordu ve fren mesafesi de bulunmuyordu. 

Bulgar polisi kazanın nedenini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı.

Foto: Galsnews.bg

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın