Fransa’nın Vosges departmanına bağlı 5 bin nüfuslu Rambervilliers kasabasında salı günü ortadan kaybolan 5 yaşındaki kız çocuğu için başlatılan arama çalışması, korkunç bir cinayetle sonlandı. 

Fransız basınında yer alan haberlerde çocuklarından haber alamayan annenin, polise kayıp ihbarında bulunduğu ve aynı gün akşam saatlerinde, ailenin evine 100 metre mesafede çocuğun cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Polis akşam saatlerinde bir gencin evlerinin önünde çöp torbasının içinde bir ceset olduğunu ihbarında bulunduğunu ve bunun üzerine olay yerine intikal edildiğini aktardı. Yapılan açıklamada 16 yaşındaki ihbarcı gencin, savcılıkta cinsel saldırı sabıka kaydının bulunduğu ve bulunan cesetle ilgili olarak gözaltına alındığı kaydedildi. 

Küçük çocuğun nasıl öldüğü veya cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Çöp torbasında atılmış
Korkunç cinayetle ilgili açıklama yapan kasaba belediye başkanı Jean-Pierre Michel, “Kızın cansız bedeni bir apartman dairesinde bulundu. Sağlık görevlileri geldiğinde kız çocuğuna müdahale ettilerse de kurtaramadılar” dedi.

Le Parisien gazetesinde yer alan haberde 16 yaşındaki çocuğun geçen hafta mahalledeki diğer çocukları taciz ederek birkaç kez sorun çıkardığının ortaya çıktığını yazdı. 

Yakalanan gencin psikolojik rahatsızlığı olduğu ve geçtiğimiz hafta bisikletli birkaç kızı kendisiyle eve gelmeye ikna etmek için durdurduğu belirtiliyor. Yakalanan gencin ayrıca genç kızlara uygunsuz cinsel davranışlarda bulunduğuna dair şikayetler üzerine bir kurumda kaldığı ve kısa bir süre önce evine döndüğü belirtilenler arasında yer alıyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.