Fransa’da 23 yaşındaki bir kişiyi kaçırarak, 37 saat boyunca bir aracın bagajında alıkoyan 3 Türk yakalandı. Zanlıların kurbanın kış kardeşinden para istediği ve olayın arkasında uyuşturucu ticareti olduğu açıklandı. Yakalanan kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Telegramme sitesi tarafından verilen habere göre fidye ve adam kaçırma olayı 17 Mart’tı 18 Mart’ta bağlayan gece Rennes kentinde meydana geldi.

Rennes Cumhuriyet Savcılığı,adam kaçırma ve fidye talebiyle ilgili yapılan bir ihbarın değerlendirilmesi sonucu bir aracın bagajında 37 saat boyunca alıkonulan 23 yaşındaki bir kişinin kurtarıldığını duyuruldu.

Yaralı olduğu belirtilen kurbanın tedavisi için hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, ihbarın kız kardeşi tarafından yapıldığı aktarıldı. 

Mağdurun kız kardeşinin verdiği ifadeye göre zanlılar kendisini telefonla arayarak, kardeşini kurtarmak için 100 bin euro fidye talep etti. 

Fransız basınında çıkan haberlere göre, olayla ilgili olarak yapılan araştırmada 23 yaşındaki mağduru kaçıranların Türk kökenli 3 kişi yakalandı. Zanlıların ikisinin kardeş diğerinin ise akrabaları olduğu belirtildi.

Sorguları tamamlanan 3 kişi, “Organize suç örgütü, örgütlü adam kaçırma ve alıkoyma ve organize haraç alma suçlamaları ile hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme zanlıların tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Soruşturması devam eden olayın arkasında uyuşturucu ticaretine bağlı anlaşmazlık şüphesi olduğu ileri sürüldü.

©Sonhaber.eu
Kaynak: Fransa Postası

Fransa’da çocukları suç işleyen bir aile oturduğu sosyal konuttan atıldı Fransa’da çocukları suç işleyen bir aile oturduğu sosyal konuttan atıldı

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.