Fransız medyasında verilen habere göre, Perşembe akşamı Paris’in 20. bölgesindeki evine gelen baba, en küçük çocuğunun cansız bedenini çamaşır makinesinde buldu.

Edinilen ilk bilgilere göre, olay perşembe akşamı gerçekleşti. Eve gelen baba ailesi ile birlikte yemek yedikten sonra, birkaç hafta önce doğum günü kutladıkları 3 yaşındaki kızın uzun zamandır ortada görünmediğini fark etti. 

Aile hem evin içinde hem de mahallede yaptığı ve saatler süren aramanın ardından kızın cansız bedenini, çamaşır makinesinin içinde buldu. Babanın ifadesine göre, arama sırasında çamaşır makinesinin kapağı kapalıydı.

Olay yerine ambulans çağrıldı ancak gelen acil servis doktoru saat 23:30 sularında çocuğun öldüğünü açıkladı.

Le Parisien gazetesine açıklama yapan görgü tanıkları 37 yaşındaki anne ve 48 yaşındaki babanın 5 çocuğunun olduğunu, en büyük oğlunun 18 yaşında diğer oğullarını ise 7 ve 16 yaşında olduğunu aktardı. 

Paris savcılığı tarafından yapılan açıklamada olayın detaylıca araştırıldığı ve her türlü senaryonun gözden geçirildiğini aktardı.

Savcı “Otopsi sonucu olayın nasıl gerçekleştiğini ortaya çıkaracak. Ancak şimdilik, küçük kızın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı için boğulma ihtimali üzerinde duruluyor” açıklamasını yaptı.

Kızın çamaşır makinesine nasıl girdiği şimdilik bilinmiyor.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf(temsili): Mathias Reding - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.