Savcılığın bildirdiğine göre Fransa'da 40 yaşlarında bir baba Pazar günü üç küçük kızını öldürdüğünü itiraf ederek polise teslim oldu. 

Pazar günü öğleden sonra saat 2 civarında, Seine-Maritime'ın Dieppe kentindeki bir polis karakoluna giden adam, yaklaşık 200 kilometre uzakta, yaşadığı Val-de-Marne'daki Alfortville'de üç küçük kızını öldürüldüğünü itiraf etti. Adamın verdiği ifadeye göre Paris'in Créteil banliyösündeki eve giden polis, 4, 10 ve 11 yaşlarındaki üç kızın cesedi ile karşılaştı.
 
Polis, çocuklardan ikisinin bıçaklanarak öldürüldüğünü açıkladı. Soruşturmanın ilk bulgularına göre çocuklar bir battaniyenin altında bulundu. Üçüncü çocuk ise bir kanepenin üzerinde ölü olarak yatıyordu. Bu çocuğun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

AFP'nin haberine göre, 1982 doğumlu baba, aile içi şiddet eylemlerinden ve reşit olmayanlara yönelik birçok eylemden hüküm giymişti . Savcılık, adamın Nisan 2021'de "ağırlaştırılmış aile içi şiddet nedeniyle" 18 ay hapis cezasına çarptırıldığını, bunun 12 ayının ertelendiğini açıkladı.  

Fransız basınında adam hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldığı ancak bu kararın daha sonra kaldırıldığı da belirtildi.

Savcılık, adamın polis tarafından gözaltına alındığını kaydetti ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Çocukların annesi hakkında bir açıklama yapılmadı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş