Paris’in 80 kilometre doğusunda yer alan Charly-sur-Marne adlı kasabada bir evde çıkan yangında alenin 8 üyesi feci şekilde can verdi.

Fransız medyasında yer alan habere göre Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece saatlerinde çıkan yangın komşular tarafından fark edilerek itfaiyeye haber verildi. 

Aisne iline bağlı kasabadaki yangında anne ile en küçüğü 2 en büyüğü 14 yaşındaki 7 çocuk hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri babayı ağır yaralı olarak kurtardı. Yangında vücudunun birçok yerinde ciddi yanıklar oluşan baba hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri, yangına müdahale etti. Yetkililer, Yangına neyin neden olduğu henüz bilinmediğini ve yangına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.