Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeyinde yer alan Meaux bölgesinde, bir evde 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ölenlerin bir anne ve 4 çocuğu olduğu belirtildi. Olay yerinden kaçan baba ise Sevran’da yakalandı. 

Actu17 haber sitesinde yer alan haberde Adam-de-la-Halle Meydanı'ndaki bir apartman dairesinde pazartesi günü gerçekleşen cinayette, 35 yaşındaki anne ile 10, 7, 4 yaş ve 9 aylık dört çocuğunun bıçakla öldürüldüğü belirtildi. 

Olay yerinden kaçan 33 yaşındaki baba ise Salı sabahı kendi babasının Sevran'daki (Seine-Saint-Denis) evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturmaya yakın bir kaynağın, adamın "psikiyatrik rahatsızlıklar” yaşadığını iddia etti, ancak bu bilgi henüz teyit edilmedi. Aynı kaynağa göre şüpheli, 2019 yılında da aile içi şiddet eylemleri nedeniyle soruşturma geçirdi. Bu olayda partnerine bıçakla saldırdığından şüphelenildi ancak zihinsel yetersizliği nedeniyle herhangi bir ceza almadı.

“Kasıtlı cinayet” şüphesi ile açılan soruşturmanın Versay adli polisinin sorumluluğunda olduğunu belirten Meaux savcısı Jean-Baptiste Bladier, bugün bir basın toplantısı verecek.

Paris bölgesi Kasım ayında da benzer cinayetlerle gündeme gelmişti. Polis açıklamasında, 41 yaşındaki bir babanın 4, 10 ve 11 yaşlarındaki 3 kızını öldürdüğünü itiraf ettiği ve teslim olduğu belirtilmişti.

Ekim ayında ise bir polis memuru, evinde üç kızını öldürmüş sonrasında intihar etmişti. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş