Fransa'nın Creuse ilinde bulunan Chéniers belediyesinde ikamet eden 85 yaşındaki Hollandalı adamın cesedi yaşadığı evde bulundu. La Montagne gazetesinin haberine göre yaşlı adam yaklaşık 6 ay önce hayatını kaybetti ancak şimdiye kadar kimse bunu fark etmedi.

Chéniers Belediye Başkanı gazeteye yaptığı açıklamada adamın belediye binasının üst katındaki dairesinden neredeyse hiç çıkmadığını, nadiren alışverişte karşılaştığını belirtti. 

Hollandalı yaşlı adamın birkaç yıldır bu bölgede ikamet ettiği ve bir yıl önce yardım ekiplerinin adamı kontrol amaçlı evine ziyaret gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Gazetenin haberine göre yaklaşık iki hafta önce adamı kontrol etmek amacıyla binaya gelen yardım görevlileri, yaşlı adamın ölüsü ile karşılaştı. Gazete, adamın hijyenik olmayan yaşam koşullarında yaşadığını aktardı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.