Geçtiğimiz ağustos ayında bir Türk yatırımcı tarafından devralınan Eendracht Aalst kulübünde yaşanan olumsuzluklar bir türlü durulmuyor. Dördüncü ligde yer alan kulübün gençlik kantininde bu hafta içinde çıkan kavga da bu olumsuz haberlere bir yenisini ekledi.

Polis Aalst'ın iletişim sorumlusu Lisa Wynendaele, Radio 2 Oost-Vlaanderen'e verdiği demeçte, "Olay, Türk çalışanlar ile Türk yöneticiler arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanan kontrolden çıkan bir tartışmaydı.” açıklamasında bulundu.

Olay sırasında genç futbolcuların da yer aldığı lokalde çıkan kavgada bir kişi hafif yaralandı. Kavga sırasında lokalde çocukların da olduğu belirtildi.

Aalst Belediye Başkanı Christoph D’Haese, olaya tanıklık eden futbolcular için gerekli desteğin verileceğini açıkladı ve yaşananları şiddetle kınadı.

Başkan D’Haese, kulübü yönetenlerin bu işi düzgün bir şekilde yapmaları için samimi bir çağrıda bulunarak, "Ne yazık ki, kuralların her gün çiğnendiğini görüyoruz," ifadelerini kullandı. Ayrıca, devam eden ceza soruşturmalarının gizliliği nedeniyle fazla bilgi veremeyeceğini belirtti.

Kulübün gençlik kompleksinin gaz ve elektriklerinin kesilmesi ve rekabet maçı sırasında yapılan bir baskında sosyal denetim tarafından tespit edilen birçok ihlalin ardından yaşanan bu son kavga, kulübün üzerindeki baskıyı giderek artırıyor.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Belçika’da bir köprüden atılan kanalizasyon mazgalı kamyon şoförünü öldürdü Belçika’da bir köprüden atılan kanalizasyon mazgalı kamyon şoförünü öldürdü

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.