Belçika Demiryolları NMBS tarafından 7 Mart Perşembe günü yapılan bir duyuruda özellikle sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlarda, gerçekliği olmayan promosyonlardan bahsedildiği belirtildi.

Belçika’da Fiers markalı ürünler Salmonella tehlikesi nedeniyle geri çağrılıyor Belçika’da Fiers markalı ürünler Salmonella tehlikesi nedeniyle geri çağrılıyor

Vatandaşların bu dolandırıcılara kanmaması gerektiğini belirten şirket, sadece resmi NMBS kanalı ile gelen duyurulara güvenmeleri gerektiğini belirtti.

Sosyal medyada paylaşılan sahte duyurulardan birinde, 2 euro karşılığında bir yıl boyunca ücretsiz tren seyahati sağlayan bir hediye kartı sunulduğu belirtiliyor. Bunun bir dolandırıcılık türü olduğunu belirten ve böyle bir promosyon bulunmadığını belirten NMBS, yetkili makamlara şikayette bulunulacağını kaydetti.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Wolfgang Weiser - Pexels.com

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.