Günler öncesinden sosyal medya aracılığıyla fırsat indirimi için yayın yapan Türk mobilya mağazası Decor Wonen, indirim günü yaşanan kalabalık, izdiham ve arbede nedeniyle polisi çağırmak zorunda kaldı. 

Yılın son günü için indirim kampanyası düzenleyen Decor Wonen, günler öncesinden sosyal medya platformundan duyurusunu yaptı. Den Haag Waldorpstraat  adresindeki outlet mağazasında yapılan kampanyada, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kapının önünde toplanmaya başladı. 

Yüzde 70’e varan indirim uygulanacağı ve bütün ürünlerin satılacağı belirtilen kampanya gününde mağazaya akın eden vatandaşlar arasında kavgalar ve itişmeler de yaşandı. 

Polis; mağaza sahibinin sabah saatlerinde kalabalık nedeniyle kendilerini haberdar ettiğini ve bu konuda yardım istediğini belirtti. Mağazaya gelen polis ekipleri yaşanan izdiham ve arbede nedeniyle tüm mağazayı boşaltmak zorunda kaldı.

Decor Woonen mağazasının içinde bulunduğu Megastores alışveriş merkezinden bazı görgü tanıklarının ifadelerine göre, mağaza açılmadan 4 saat önce kalabalık artmaya başladı ve huzursuzluk oluştu. Bazı görgü tanıkları biriken kalabalıktakilerin birbirleri ile kavga etmeye başladığını, küfürler ve bağırmaların havada uçuştuğunu ve hatta bazı kişilerin saç saça kavga ettiğini aktardı.

Mobilya mağazasının sahibi, kampanyada büyük kargaşa çıktığı bilgisini doğruladı ve kendi isteği üzerine polisin gelerek kalabalığı dağıttığını aktardı.

Cumartesi günü yaşanan olay sonrasında mağaza geçici olarak kapatıldı. Bilindiği kadarıyla olaylarda yaralanan olmadı.

Bilindiği üzere içerisinde Decor Woonen mağazasının da bulunduğu Den Haag’daki Megastores AVM’sinin yıkılması planlanıyor. COD’nin, arazinin sahibi olan emlak şirketi Amvest ile birlikte bu bölgede yedi farklı blok inşa etmeyi planladığı belirtiliyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.