Den Haag Jacob Catsstraat'ta Şubat ayında kaldıkları konutun penceresinden düşen birkaç haftalık erkek bebek tedavi gördüğü hastanede hayatını yitirdi. Savcılık annenin tutuklandığını açıkladı.

Savcılık açıklamasında 24 Şubat 2023 günü Jacob Catsstraat'ta bir evin penceresinden düşen çocuğun, 6 Mart günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada bebeğin camdan nasıl düştüğüne ilişkin soruşturmanın devam ettiği, annenin Cezaevi Psikiyatri Merkezi’nde gözetimde tutulduğu belirtildi. 

Savcılık annenin hakkında verilen 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' iddianın 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' olarak değiştirildiği kaydedildi. 

Tutuklu olan anne, tutukluluk süresinin uzatılması için Çarşamba günü hakim karşısına çıkartılacak.

32 Yaşındaki anne, bebeği ile birlikte yaklaşık 350 Ukraynalı mültecinin belediye tarafından misafir edildiği ve Leger des Heils tarafından kontrol edilen binada yaşıyordu. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.