Edinilen bilgiye göre Den Haag Saturnusstraat’ta yer alan inşaat projesinde çalışan 49 yaşındaki Murat Ay, pazartesi günü inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Sabah saat 08:00 sularında gerçekleşen kazada, Binckhorst'ta “Frank is a Binck” projesinin şantiyesinde çalışan Murat Ay’ın, bulunduğu yerden yandaki binanın çatısına düştüğü belirtildi. Olaydan kısa süre sonra gelen ambulans ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Polis kazanın hemen ardından caddeyi ve şantiyeyi kordon altına aldı ve tüm inşaat faaliyetleri günün geri kalanında durduruldu.

Murat Ay’ın çalıştığı Stebru şirketinin internet sitesinde yapılan açıklamada yaşananların “şok etkisi yarattığı” ve “üzüntü duyulduğu” belirtildi. Merkezi Nieuwerkerk aan den IJsel’da olan ve şehirde bir çok proje yürüten şirket açıklamasında “Şu anda çalışanın orada ne yaptığı ve oraya nasıl geldiğiyle ilgili soruşturma sürüyor. Hem Kriminal Soruşturma Dairesi hem de İş Müfettişliği kazayı soruşturuyor.” ifadesine yer verdi.

Cenaze defnedilmek üzere Tokat’a gönderildi
Edinilen bilgiye göre Murat Ay'ın cenazesi uçakla İstanbul aktarmalı olarak Samsun Çarşamba Havalimanı'na götürüldü ve otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi. 

Murat Ay'ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'ın Turhal ilçesine gönderildi.

Kaza yeri fotoğrafları

Den Haag insaat Murat Ay 01 (1)

Den Haag insaat Murat Ay 02

Den Haag insaat Murat Ay 04

Den Haag insaat Murat Ay 03

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.